У Луцькому ЦНАПі побували колеги з Одеси
Волинь

У Луцькому ЦНАПі побували колеги з Одеси

30 травня 2018, 15:50
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 30 травня, ЦНАП  у місті Луцьку  відвідали  24 представники ЦНАПів Одеської області. Зустріч відбулася в рамках програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» EGAP, що фінансується Швейцарською Конфедерацією та виконується Фондом Східна Європа, -повідомляє прес-служба міської ради.

Директор департаменту Лариса Карп’як та її заступники  Василь Сарай і Оксана Салій провели екскурсію приміщенням та ознайомили з роботою адміністраторів. Під час « круглого столу» обговорили актуальні питання надання адмінпослуг. До обговорення долучилися й керівники окремих ЦНАПів Волині, які були модернізовані в рамках проекту "ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади". Вони в режимі відеоконференцзв'язку надали роз’яснення з питань: використання сучасних інформаційно-телекомунікаційних технологій в роботі ЦНАП; систем автоматизації робочого процесу; сучасних систем комунікації із клієнтами; декларацій та дозволів у будівельній та земельній сферах; реалізації пілотних проектів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану; реалізації пілотних проектів у сфері видачі посвідчень водія та державної реєстрації транспортних засобів; інструментів оцінювання та самооцінювання роботи ЦНАП.

Гостей  вразили кількість адміністративних послуг, які надаються в Центрі та комплексне надання послуг за моделлю “Життєва ситуація”.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися