Зустріч у Володимир-Волинському  «Клубі учасників АТО»
Волинь

Зустріч у Володимир-Волинському «Клубі учасників АТО»

1 червня 2018, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Вже декілька років  у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості функціонує «Клуб учасників АТО», метою якого є допомогти військовослужбовцям адаптуватися до мирного життя.  Нещодавно на зустрічі у «Клубі…» презентували його учасникам книги про  захисників, справжніх патріотів, які боронять незалежність та цілісність України на сході держави. Про це пише Район.Володимир-Волинський.

Бібліотекарі  презентували серію книг «Вклоняємось доземно українському солдату». Збірка є однією із перших документальних. Книги містять замальовки, нариси та унікальні фотографії, зібрані військовими журналістами про героїв війни на  Донбасі.

«Іловайськ» - книга про мужність, героїзм і людяність українських солдат і офіцерів, добровольчих батальйонів, та всіх тих, хто опинився в «Іловайському котлі». Книга про жертовність і боягузтво, про героїзм і зраду, про людяність у самих нелюдських ситуаціях та трагедію. Також в рамках  заходу студенти-практиканти Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського презентували відеоролик про учасників АТО.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися