З полоненими волинянами бойовики знімають пропагандистські відео (відео)
Волинь

З полоненими волинянами бойовики знімають пропагандистські відео (відео)

2 червня 2018, 17:19
1
-1
Сподобалось?
-1

Як ми повідомляли, 26 травня у полон до бойовиків «ЛНР» потрапили двоє військових 14 ОМБР з Володимира-Волинського. Нині окремі підрозділи бригади виконують бойові завдання на Луганщині. За нез’ясованих обставин вони зникли з місця служби, а пізніше про їх захоплення у «сірій зоні» повідомили у «народній міліції» «ЛНР».

Наразі відомо, що обоє солдатів – волиняни. Яків Веремійчик родом з Любешівщини. Він мешкав у селі Гірка Полонка Луцького району. На службу взятий Луцьким військовим комісаріатом. Веремійчика утримують у Первомайську Луганської області. Бойовики розмістили відео з ним, на якому військовий просить вибачення за обстріли мирних мешканців, кладе квіти до пам’ятника загиблим під час війни дітям Луганщини. Також у сюжеті зафіксовано момент, під час якого він нібито говорить по телефону з матір’ю.

Ще один полонений – Юрій Євтушок з Любомля. За схожим сценарієм бойовики використали його уже у Луганську, де змусили на площі вибачатися перед спеціально зібраними мирними мешканцями і робити антидержавні заяви.

Сьогодні ж у сепаратистському інформагентстві «ЛИЦ» відбувся спільний брифінг Веремійчика та Євтушка, де вони на камери сепаратистських та російських телеканалів закликали військовослужбовців ЗСУ скласти зброю та робили інші потрібні бойовикам заяви.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Колишній айдарівець
    Колишній айдарівець

    Сепарня аж скаче від насолоди від такого відео. Пам'ятайте-на вас дивляться загиблі побратими з неба. Нема вам місця на українській землі. Живіть у руцькому мирі. Кишка тонка зірвати кільце. Белькотіть далі , що вам дуже жалко сепарів. Ганьба!

    10 серпня 2018, 09:27
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися