Волинські піротехніки знешкодили 34 боєприпаси часів минулих воєн
Волинь

Волинські піротехніки знешкодили 34 боєприпаси часів минулих воєн

8 червня 2018, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

За два дні червня сапери групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 34 вибухонебезпечних предмети, виявлених волинянами на території м.Камінь-Каширський, а також у селах Таболи, Старі Червища Камінь-Каширського, Верба та Нехворощі Володимир-Волинського,  Грабове та Паридуби Старовижівського, Нові Підцаревичі та Лісове Маневицького районів, -повідомляє прес-служба УДСНС в області.

Усі знахідки піротехніки почергово знешкодили на спеціально відведених майданчиках, а прилеглі до місць виявлення території додатково обстежили.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Волинській області закликає громадян при виявленні вибухонебезпечних предметів повідомляти за номером «101» або «102. Категорично забороняється такі знахідки пересувати, заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось їх накривати; неприпустимо здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, оскільки такі предмети можуть детонувати будь-якої миті.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися