Дівчина з Нововолинська  отримала титул друга віце-місіс США та місіс Чорне море
Волинь

Дівчина з Нововолинська отримала титул друга віце-місіс США та місіс Чорне море

18 червня 2018, 09:10
0
0
Сподобалось?
0

Конкурс Mrs. Globe (Місіс Земна куля) розпо13-го червня у Сполучених Штатах Америки. Свої враження з першого дня конкурсу Яна Власюк опублікувала на своїй сторінці у Facebook, -повідомляє БУГ.

“ Одночасно з конкурсом Mrs USA Globe проводиться конкурс MRS Globe Classic для жінок за 50, який проводять всього останні 4 роки. Тому ми мали можливість познайомитись з переможцями різних країн по титулу Classic.

Після репетицій нам дали 2 години на себе, щоб підготуватись до вечірнього івенту, тема якого була Goddess party. Вечірка була проведена для ближчого знайомства з усіма, ми мали можливість розповісти про себе і зустрітись з переможцями Mrs Globe 2018 і 2017, Татьяною Лавринович з Литви і Світланою Кузнєцовою з Білорусії. Також Laura Slifer, переможиця Mrs Globe Classic минулого року, з Америки, яка є нашим координатором”, – написала Яна.

Конкурс тривав три дні. В суботу, 16-го червня, відбувся фінал. Нагадаємо, Яна Власюк із Нововолинська, яка більше двох років проживає у США, стала переможницею штату Пенсильванія в рамках найпрестижнішого конкурсу світу серед дівчат після 25-ти років та заміжніх.

Тепер вона –друга віце-місіс США і місіс Чорне море.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися