У Всеукраїнському змаганні «Джерело творчості» перемогла лучанка
Волинь

У Всеукраїнському змаганні «Джерело творчості» перемогла лучанка

25 червня 2018, 11:10
0
0
Сподобалось?
0

Ольга Яцюк перемогла у 3-му фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів. Змагання «Джерело творчості» відбувалося у Києві, - повідомляє у прес-служба Волинського обласного Центру туризму та екскурсій.

Методист центру Ольга Яцюк представляла туристсько-краєзнавчий напрямок позашкільної освіти. ІІ місце – у методиста Волинської обласної Малої академії наук Ольги Кулібаби, яка представляла дослідницько-експериментальний напрям.

На 3-й фінальний етап було відібрано 39 кращих учасників із 131 – переможців І-го туру Всеукраїнського конкурсу з різних регіонів України, які представляли свої позашкільні навчальні заклади з туристсько-краєзнавчого, військово-патріотичного, дослідницько-експериментального, еколого-натуралістичного, науково-технічного, художньо-естетичного та фізкультурно-спортивного напрямів.

Два дні відбувались конкурсні випробування, де учасники демонстрували свою фахову майстерність, презентували використання науково-методичних ідей та технологій у своїй роботі, інноваційні підходи у діяльності свого позашкільного закладу.

В підсумку теоретико-практичних батлів беззаперечним переможцем в туристсько-краєзнавчому напрямку і стала лучанка Ольга Яцюк, яка показала високий рівень педагогічної майстерності, ознайомила із сучасними підходами в організації роботи Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій.

За місяць до цього Ольга Яцюк отримала державну відомчу відзнаку – відмінник освіти України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися