Про що говорили на засідання ректорату в ЛНТУ?
Волинь

Про що говорили на засідання ректорату в ЛНТУ?

26 червня 2018, 16:39
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькому національному технічному університеті відбулося чергове засідання ректорату. Сьогодні щотижнева нарада тривала під головуванням проректора із науково-педагогічної роботи Валентина Талаха.

Відтак, усі декани факультетів прозвітували про виконану роботу за тиждень. Зокрема, нині в університеті тривають захисти дипломних робіт випускників ЗВО. Крім того, кафедри активно готують електронні бази «бакалаврських» дипломних праць. 

Крім того, минулого тижня на теренах Волині відбулося відзначення Дня поля, участь у якому взяли ректор Луцького НТУ Петро Савчук та представники факультетів університету.

Нагадаємо, 20 червня ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт» організувало зустріч своїх українських та зарубіжних партнерів, приурочену до Дня поля. Цього дня понад шістсот учасників агро-фестивалю могли ознайомитися з посівними площами ріпаку, пшениці, гороху та сої на земельних ділянках Горохівського та Локачинського районів. Також вони оцінили елеваторні комплекси підприємства та їх виробничі потужності. Потому відбулася демонстрація сільськогосподарської техніки, переважна більшість якої марки «John Deere». Захід надзвичайно важливий для Луцького НТУ, оскільки відтепер у ЗВО готуватимуть фахівців спеціальності «Агроінженерія». Окрім того, нещодавно у стінах університету відбулася конференція, в рамках якої Петро Савчук представив нову спеціальність «Агрономія», що функціонуватиме на базі факультету екології, туризму та електроінженерії.

Водночас, стало відомо, що від машинобудівного факультету було подано дві заявки на конкурс за держбюджетною тематикою. Крім того, студент факультету бізнесу здобув перемогу на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «New ideas.New possibilities»/«Нові ідеї. Нові можливості», що проводився кафедрою іноземних мов Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Своєю чергою, завідувач кафедри військової підготовки Павло Турсумуратовдоповів, що студенти та викладацький склад кафедри нині планують виїзд на полігон, де впродовж двох тижнів триватиме військовий збір.

Насамкінець, секретар приймальної комісії Луцького НТУ Юрій Фещук розповів про хід вступної кампанії та підготовку до вступних екзаменів, а начальник відділу інфраструктурного розвитку Андрій Щерба поінформував про поточні ремонтні роботи, які саме ведуться в аудиторіях університету й готовність баз ЗВО до прийому відпочивальників на літній період.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися