У день міста Білостока луцька делегація поєднала приємне і корисне
Волинь

У день міста Білостока луцька делегація поєднала приємне і корисне

26 червня 2018, 17:43
0
0
Сподобалось?
0

Участь у святкуванні Дня міста Білостока(Республіка Польща) і ознайомлення з роботою польського підприємства, що займається збором муніципальних відходів та їх утилізацією методом спалювання- такий результат поїздки делегації Луцької міської ради до міста-побратима Білостока, -повідомляє прес-служба міської ради.

Очолював луцьку делегацію   перший заступник міського голови Григорій Недопад. Разом із делегаціями інших міст-партнерів Білостока представники Луцька відвідали численні святкові заходи, низку закладів промисловості, культури та взяли участь в офіційній зустрічі представників консульських осередків, розташованих у місті Білостоку.

Для гостей було організовано візит до Білостоцького центру соціальної активності. Лучан приємно вразила презентація діяльності мешканців, громадських організацій у сфері культури, спорту, освіти та соціальних питань, зацікавили методи співпраці міської адміністрації з громадськими організаціями. Представники нашого міста отримали можливість відвідати ТзОВ «Торгово-виробниче підприємство «LECH» та детально ознайомитися з його діяльністю. Цей заклад займається збором муніципальних відходів та їх утилізацією методом спалювання. Питання управління відходами є надзвичайно актуальним, а досвід польських партнерів у цій сфері є корисним та вартим запозичення.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися