На Волині піротехніки знешкодили 3 боєприпаси часів другої світової  війни
Волинь

На Волині піротехніки знешкодили 3 боєприпаси часів другої світової війни

28 червня 2018, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

Працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області  знешкодили  боєприпаси, виявлені у Ківерцівському, Ратнівському та Старовижівському районах, -повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в області.

Неподалік села Заброди Ратнівського району піротехніки виявили фугасну авіаційну бомбу ФАБ-100. Небезпечний предмет вилучили й доправили до спеціального майданчика, де він був знешкоджений.

У селі Липляни Ківерцівського району напередодні місцевий житель виявив на присадибній ділянці предмет, схожий на боєприпас. Піротехніки, які прибули за викликом, констатували, що це артилерійський снаряд калібру 76 міліметрів, вилучили його й знешкодили у спеціально відведеному місці.

Цього ж дня піротехніки працювали поблизу села Журавлине Старовижівського району, де у лісосмузі громадяни натрапили на вибухонебезпечну знахідку – протитанкову міну. Піротехніки вилучили боєприпас, транспортували його до спеціально відведеного місця й знешкодили у встановленому порядку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися