«Діти небесного легіону»: сьогодні іменинниця волиняночка Кароліна Рупа
Волинь

«Діти небесного легіону»: сьогодні іменинниця волиняночка Кароліна Рупа

2 липня 2018, 12:10
0
0
Сподобалось?
0

На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону». Сьогодні іменинниця Кароліна Рупа з Володимир-Волинського району. Їй 5 років, - пише на сторінці у Фейсбук Наталія Іщук.

Дівчинка є донькою військовослужбовця 24-тої бригади Віктора Миколайовича Рупи, який загинув восени 2016 року на Сході України.

Наша іменинниця не ходить до дитячого садочка, тому що у селі, де проживає родина іменинниці, його просто немає. Але це Каролінку не засмучує, адже діток у сім'ї четверо, тому завжди є з ким погратися. Дівчинка росте активною, любить кататися на велосипеді, танцювати та малювати, і вже мріє про те, як ходитиме до школи. Як і всі маленькі дітки, Кароліна любить дивитися мультфільми. Її улюблені - «Фіксики», «Смішарики» та «Елвін і бурундуки».
 Дівчинці подобається, коли її з сім'єю запрошують до Луцька на з'їзди дружин та діток Небесного Легіону.А ще, завдяки зусиллям волонтерів, іменинниця подорожувала до Польщі, де вона розважалася у аквапарку та зоопарку, каталася трамваєм.
Найбільша мрія нашої іменинниці - покупатися у морі. А ще дівчинка хотіла б мати на своєму подвір'ї батут. Оце б вони з братиками та сестричкою настрибалися.
Мама Тетяна тепер для нашої іменинниці є єдиним справжнім авторитетом. Жінка виховує чотирьох дітей самотужки. Живе у будинку своєї мами разом з двома своїми братами. Дітям дуже мало місця, вони вчать уроки за одним столом. Зважаючи на те, що діти швидко ростуть, то речі і взуття завжди є першочерговою потребою і мама не відмовиться від підтримки небайдужих.
Отож, давайте разом спробуємо зробити свято для донечки Героя, аби вона відчула турботу від оточуючих і зрозуміла, що в такий день нашими руками її татко дбає про свою маленьку принцесу.

Зробити сюрприз Кароліні може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд. Контактні номери: 0509734484 та 0989481450.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися