Етнофестиваль «Єдина країна» відбувся у  Турійському районі
Волинь

Етнофестиваль «Єдина країна» відбувся у Турійському районі

7 липня 2018, 17:55
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні (7 липня) у селі Дольськ  Турійського району відбувся  другий Всеукраїнський сільський етнофестиваль "Єдина країна". Нагадаємо:  його організатори колишні мешканці Ялти Валерій  Поліщук  і Геннадій Чудновець, які після окупації Криму змушені були залишити півострів, а для проживання (думали, тимчасового) обрали Волинь. Із Дольська – мама Валерія, з села Перевали –його батько. Свого часу Поліщуки виїхали у Крим на заробітки, там осіли, там і Валерій народився. У Дольську переселенці з часом стали... фермерами.

На цьогорічний фестиваль прибуло  24  колективи з різних куточків України, які і продемонстрували  своє мистецтво. Особливо сподобався  чеський колектив з села Богемка Миколаївської області. На святі діяло дитяче містечко, свої вироби представили майстри народної творчості. Гостей частували національними стравами різних народів, які проживають в Україні. 

Завтра (8 липня) свято продовжиться у сусідньому селі Сомин. Початок дійства о 15 годині. Там пройде молодіжна вечірка у стилі beach party.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися