Волинські митники за зміну вилучили  понад 5 тисяч пачок контрабандних цигарок
Волинь

Волинські митники за зміну вилучили понад 5 тисяч пачок контрабандних цигарок

8 серпня 2018, 13:10
0
0
Сподобалось?
0

Волинські митники на посту Доманове впродовж однієї  зміни вилучили у водіїв транспортних засобів 5,4 тисяч пачок цигарок «Gold Compact»  білоруського виробництва без марок акцизного збору України. До слова, їх ввезення на територію України обмежене,- інформує прес-служба ГУ ДФС Волині.

  Схованки за допомогою технічних засобів контролю виявили у рейсовому автобусі сполученням «Брест-Ковель» та у вантажівці. Зокрема, у задній конструктивній ємності за холодильним радіатором рейсового автобуса містилося 3,5 тисяч пачок цигарок. Як з’ясувалось, тютюнові вироби належали водію автобуса, а їх вартість становить  81,9 тисяч гривень.

Водій вантажівки, громадянин Білорусії,  виконував міжнародне перевезення паперу на замовлення українського імпортера. Проте самовільно додав до заявленого у митній декларації товару 1990 пачок цигарок, приховавши їх у конструктивній ємності під спальним відділенням в кабіні тягача. Вартість предметів порушення митних правил – 46,5 тисяч гривень.

Цигарки тимчасово вилучені на склад митниці до прийняття судом рішення по суті справ. Згідно із  статтею  483/1 Митного Кодексу України спроби чоловіків незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти тютюнові вироби на митну територію України тягнуть за собою конфіскацію товару та штраф у розмірі 100 відсотків його вартості.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися