5 юних волинян побували на аудієнції з Папою Франциском
Волинь

5 юних волинян побували на аудієнції з Папою Франциском

11 серпня 2018, 15:05
0
0
Сподобалось?
0

 8 серпня у Ватикані завершився черговий етап міжнародного дитячого проекту, співорганізатором якого виступив Володимир Купчак, генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго», -повідомляє прес-центр «Волиньобленерго».

 Діти урочисто подарували «Книгу Добра» Папі Франциску, в яку вклали частинку своїх дитячих сердець. Благодійний соціальний проект підтримали Павло Клімкін, міністр закордонних справ, Василь Вишиванюк, Почесний консул Угорщини в Івано-Франківську та Івано-Франківській області та Анатолій Лютюк, керівник Центру української культури в Естонії.

Майже два роки діти працювали над створенням шедевру не покладаючи рук. З початку зародження ідеї «Волиньобленерго» усіляко підтримувало та допомагало дитячим талантам, постійно сприяло розвитку проекту та втіленню його у життя.

У заході взяли участь 300 тисяч відвідувачів з усіх куточків України. Загальна аудієнція з Папою Франциском налічувала сотню юних авторів, з Волині дійство відвідали п'ять дітей учасників АТО. У цьому унікальному виданні, виготовленому вручну на папері з бавовни й трав, зібраних у тих регіонах, звідки надійшли історії про добро, зібрано 50 реальних розповідей про добро та 50 малюнків, що є віддзеркаленням дитячого бачення людяності, щирості та співчуття у повсякденному житті. Нагадаємо, щоб потрапити у сотню найкращих та бути присутніми на врученні Книги, діти надсилали історії про добро до редакційної колегії проекту та створювали ілюстрації до цих творів.

«Це історія про солдатів, які подарували мені олівці», - ділиться секретами із Книги Марк, один з учасників проекту. Також юний талант презентував Папі Франциску голуба з солі, якого привіз із зони АТО.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися