На Волині горять будинки: за минулу добу 4
Волинь

На Волині горять будинки: за минулу добу 4

20 серпня 2018, 11:50
0
0
Сподобалось?
0

Учора, 19 серпня,  рятувальники ліквідували чотири пожежі, що трапилися у Любешівському, Ратнівському, Ківерцівському районах та місті Луцьку, -повідомляє прес-служба УДСНС Волині.

До служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в селі Замшани Ратнівського району спалахнула дерев’яна господарча будівля. За 5 хвилин на місце виклику прибули працівники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини з селища Ратне та місцевої пожежної команди села Замшани, які ліквідували пожежу. Причина пожежі – встановлюється.

 Вночі у  селі Зарудчі Любешівського району загорівся дерев’яний житловий будинок. Погасили загорання  вогнеборці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

 У  Луцьку на вулиці Ковельській зайнявся вогнем цегляний двоповерховий житловий будинок з мансардою,  критий бітумною черепицею. Пожежу ліквідували працівники 1-ї, 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Причина пожежі – встановлюється.

 В селищі Олика Ківерцівського району загорівся цегляний житловий будинок. Пожежу ліквідували  працівники місцевих пожежних команд селищ Олика та Цумань. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися