На Волині реабілітаційний центр планують збудувати на території  госпіталю для інвалідів
Волинь

На Волині реабілітаційний центр планують збудувати на території госпіталю для інвалідів

12 вересня 2018, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Депутати облради, які працюють в постійній комісії  з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства побували у Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни. Головний лікар Тетяна Масікова ознайомила обранців громади з планами будівництва  нового  реабілітаційного центру.  Про це інформує прес-служба облради.

Вартість всього проекту 45 млн грн, з них будівельна частина  - 34 млн грн , решта - видатки на обладнання. В реабілітаційному корпусі  передбачені спотрзали, басейн, зимовий сад. Планується, що реабілітацію в центрі проходитимуть учасники АТО, спортсмени та інші пацієнти. Начальник управління охорони здоров'я ОДА Ігор Ващенюк вважає, що "Жодна економіка світу не спроможна витягнути  безплатну медицину. Держава повинна вирішити, кому вона оплачує послуги і в якому об'ємі. Решта, якщо є можливості, треба залучати кошти. Тому, вважаю цілком прийнятним, що на цій базі надаватиметься частина платних послуг".

Депутати впевнилися у потребі вирішення проблем і самого госпіталю. Зокрема, йдеться про ремонт даху. Для його завершення потрібно знайти в бюджеті 735 тис. грн. Депутати вважають, що завершити ремонт потрібно ще до зими.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися