Сегій ВЛАСЮК
Волинь

Екстрасенс зцілює від порчі і бачить долю по зірках

17 вересня 2018, 10:22
0
5
Сподобалось?
5

Більше тридцяти років займається екстрасенсорикою Сергій Власюк із села Руда Любомльського району. Багатьом допоміг здолати хвороби та життєві негаразди. А ще він член Спілки козаків України «Військо Запорозьке». Захоплюється астрономією і дуже любить пірнати з аквалангом.

Погана поведінка «кодує» на хворобу

До сільського екстрасенса, який має ліцензію Міністерства охорони здоров’я та періодично проходить переатестацію в Українському центрі народної і нетрадиційної медицини, приїздить багато хто. І прості українці, і солідні бізнесмени з охороною в чорних джипах.

– Коли людина потрапляє у важку життєву ситуацію, а вибратися за допомогою  лікарів або психологів з неї не може, то звертається до нетрадиційних методів, – пояснює Сергій Прокопович. – Комусь не вдається знайти роботу, комусь – продати машину, хтось прагне позбутися підступів конкурентів... А причина в тому, що в багатьох через неправильний спосіб життя, погані звички накопичується надто багато негативної енергії, від чого з часом руйнується життя, виникають хвороби. Скажімо, ви когось розсердили. «Щоб ти здох!» – чуєте від ображеного, і програма вже запустилася. Коли ви через неправильну поведінку набрали критичну масу негативу, він кодує вас на недугу. Лікарі намагаються вилікувати такого пацієнта пігулками чи ін’єкціями, але не здатні. Окрім того, в сучасному суспільстві розвелося стільки чорних магів, чаклунів, що ви навіть уявити не можете. Серед них є «майстри» високого класу, котрі стараються не світитися на екранах телевізорів. Вони, за бажанням «замовника», не лише розладнають ваше здоров’я, а й зведуть зі світу.

– Ви всім беретеся допомагати? – запитую.

– При виборі пацієнтів керуюся внутрішніми відчуттями. Працюю здебільшого з тими, хто страждає від «порчі». Не беруся лікувати онкозахворювання та ще окремі недуги, які можна «перебрати» на себе.

– Яка ж магія найстрашніша?

– Кладбищенська. Іноді від неї неможливо врятуватися.

Убивство визначив по… фото

Екстрасенс плавно переходить до теми  астрономічної науки, якою захоплюється також багато років.

– Всі люблять  дивитися на зорі, але не кожен уміє їх читати, – каже загадково. – Якось разом з моїм кумом приїхав лікар, який не вірив у те, що на небі окреслено земне життя кожного. Ми посперечалися, і я повідав все про його майбутнє, але до певної дати – 16 вересня, а  далі – як відрізало. Це означало, що в житті цієї людини стануться або якісь кардинальні зміни, або вона помре. Саме 16 вересня життя лікаря й обірвалося. Перед смертю він попросив кума: «Скажи Сергієві, що він мав сенс».

Інша історія від Сергія Власюка вражає не менше. У сім’ї, яка всиновила хлопчика, з плином часу трапилася біда: перед призовом в армію юнак втопився. По його фото екстрасенсу вдалося встановити, що це було вбивство. Хлопець поїхав з друзями відпочивати. Вживали алкогольні напої, виникла суперечка, один із юнаків вдарив його по голові палицею і вкоротив віку. Спочатку загиблого закопали, а потім дістали і вирішили вкинути в річку, списавши все на банальне утоплення.

– Батькам я сказав, що незабаром убивця сам прийде в їхній дім і вимолюватиме прощення, – розповідає Сергій Прокопович. – Так і було. Міліція відкрила кримінальне провадження, винного покарали.

Приворожили коханого – ви його й згубите

 – Як же вберегтися від дії магів та чаклунів? – запитую в Сергія Власюка.

 – У житті потрібно залишатися самим собою – і це перше та головне правило, – радить сільський екстрасенс. – Не лицемірити, не брехати, не злитися, не заздрити, уникати алкоголізму, наркоманії, тоді вірус негативізму до вас «не прилипне». А отже, необережно сказане кимось жахливе побажання і навмисно наслана «порча» не закодують на хворобу. Замислитися варто й тим, хто ходить до відьом, щоб, скажімо, приворожити коханого. Штучні почуття не довговічні, їх потрібно постійно підживлювати, а це може звести дорогу людину в могилу. Біда  трапляється й з тим, хто звертається до чаклунів.

Після розмови про екстрасенсорику Сергій Прокопович виносить на вулицю свій телескоп, по якому читає зорі. 

– А ще влітку люблю попірнати з аквалангом в озері, – зізнається, проводжаючи нас до автомобіля.

Наталія ЛЕГКА, Волинська область

Фото автора

Передрук заборонено!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися