Волинська митниця  попереджає: документи на «євробляхи»ретельно перевіряються
Волинь

Волинська митниця попереджає: документи на «євробляхи»ретельно перевіряються

13 вересня 2018, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

Волинські митники у пункті пропуску Устилуг вилучили у громадянина України автомобіль Ford Focus експертною вартістю  понад 111 тисяч гривень через фіктивне нотаріальне доручення, виписане ніби то в м. Хрубешов Республіки Польща. Перед цим цей же громадянин намагався ввезти той самий автомобіль через пункт пропуску Ягодин. Проте тоді не зміг пред’явити ніякого документу про право користування чужою власністю. Цей автомобіль поповнив уже четвертий десяток транспортних засобів, тимчасово вилучених цього року  на склад митниці за аналогічне правопорушення.  Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

« З початку цього року, повідомляють польські митники,  в зоні діяльності Надбужанського відділу Прикордонної Служби (у Дорогуську, що межує з Ягодином) затримано 192 автомобілі. Доступна ціна та розгалужена мережа нотаріальних послуг у Польщі дозволяє зробити висновок, що головна причина підробок нотаріальних посвідчень полягає у фізичній відсутності під час оформлення документів реального власника авто, - коментує в.о. начальника Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький.

 Відповідальність, що  настане після набуття законної сили рішення суду у цих  справах, для громадян означатиме  конфіскацію автомобіля та накладення штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися