У ковельських веслувальників  велике
Волинь

У ковельських веслувальників велике "Олімпійське майбутнє"

20 вересня 2018, 12:11
0
0
Сподобалось?
0

Шість ковельських каноїстів представляли  Волинь у  збірній команді України на  змаганнях з веслування на байдарках і каное «ОЛІМПІЙСЬКІ НАДІЇ-2018».Вони відбулися у польському місті Познань  за участю  700 учасників з 36 країн світу. Про це повідомляє Про Ковель.

 Найкращий результат в команді показав Павло Борсук, який виборов золото та бронзу в індивідуальних гонках стартів Світового рівня. Золото він здобув в каное-одиночці на дистанції  200 метрів, а бронзу – на 1000 м.
 Близькою до перемоги була ковельська каное-четвірка в складі Борсука Павла, Гочачка Влада, Гузя Андрія та Яковлєва Сергія, які в запеклій боротьбі на 50- метровій дистанції вибороли ІV місце.

 Гузь Андрій в дуеті з Борсуком Павлом намагалися вибороти 3 місце, але на долю секунди поступилися бронзовим призерам та фінішували четвертими.
Калитюк Василина в каное-одиночці на дистанції 500 метрів фінішувала сьомою, а в каное-двійці з напарницею з Черкас на дистанції 200 м. показали шостий світовий результат. Готували  команду молоді ковельські тренери з веслування Прохорук Олександр та Домарецький Володимир.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися