Про подвійний диплом для студентів домовилися  представники  Луцького  і Люблінського вишів
Волинь

Про подвійний диплом для студентів домовилися представники Луцького і Люблінського вишів

22 вересня 2018, 18:15
0
0
Сподобалось?
0

У  Луцькому  національному технічному університеті побували представники Люблінського католицького університету Яна Павла ІІ. Йшлося про початок реалізації проекту «Співпраця університетів для підтримки розвитку безпеки і кризового управління Люблінського і Луцького транскордонних регіоні» в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Повідомляє інформаційний відділ Луцького НТУ.
Працівники університету обговорили з професором Войцехом  Гіжіцькі співпрацю в рамках програми подвійного диплома для студентів Луцького НТУ.
Програма дасть змогу студенту паралельно навчатися у двох закладах вищої освіти, а після завершення  отримати диплом не лише українського, а й міжнародного зразка.
Наразі планується навчання за такими спеціальностями: інженерія матеріалів, екологія і охорона навколишнього середовища, дизайн в архітектурі, міжнародні економічні відносини, менеджмент, економіка, кібербезпека та туризм.
Програма навчання у польському університеті триватиме три семестри. Перший – вивчання польської мови та обраних предметів з програми; другий і третій – власне навчання та підготовка дипломної роботи.
Люблінський католицький університет, своєю чергою, пропонує здобувачам освіти звільнення від оплати за навчання (у формі стипендії ректора), можливість дофінансування до проживання в гуртожитку та харчування, безплатний підготовчий курс польської мови.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися