Відомому волинянину відкрили меморіальну дошку
Волинь

Відомому волинянину відкрили меморіальну дошку

29 вересня 2018, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

У селі Воля Любитівська Ковельського району відкрили меморіальну дошку землякові, екс-голові Волинської ОДА Борису Клімчуку. Про це повідомляє сайт Ковельської  РДА.

Меморіальна дошка, виготовлена за сприяння родини та Волинського обласного благодійного фонду «Рідна Волинь»,  знайшла своє місце на фасаді НВК «ДНЗ– ЗОШ І-го ступеня». Чин освячення здійснив отець Віталій, настоятель храму Петра Могили.

Звертаючись до жителів Волелюбитівської громади  та гостей свята  голова райдержадміністрації Віктор Козак закцентував увагу на тому, що  вперше  Воля Любитівська святкує свій День села і віддає шану відомому волинянину, який народився у їх селі. Про добрі справи, які Борис Петрович зробив для малої батьківщини, знають усі місцеві жителі, адже за його сприяння будувався духовний храм, школа, відбулось підведення газопроводу, будівництво доріг та ряд інших, які були зроблені з великою любов’ю до рідного краю».

Про чоловіка і рідного брата, про його дитячі, шкільні та роки професійної діяльності говорили найрідніші люди  - дружина Світлана Олексіївна та сестра Ірина Петрівна. Ці спогадів доповнили голова Волинського обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов, Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, Любитівський сільський голова  Віктор Павлов.

День села продовжився  цікавою та різноплановою концертною програмою. Жителі села мали нагоду  пригоститися смачним українським кулішем, який старанно  та за власною 

рецептурою приготували місцеві господині та запашним короваєм.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися