Волинь  буде забезпечена  вакциною  від грипу
Волинь

Волинь буде забезпечена вакциною від грипу

12 жовтня 2018, 18:03
0
0
Сподобалось?
0

Перша партія вакцини від грипу  прибуде в область уже наступного тижня і  становитиме тисячу доз і. Якщо використають першу партію, то організують додаткову поставку. Про це повідомив директор державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк, пише Район.in. ua.

«Про вакцинацію від грипу багато говорять, але роблять щеплення зовсім не багато волинян», – зауважив директор «Волиньфармпостачу».

З його слів, цього року це буде дві вакцини: «Ваксігрип» та «Джісі Флю». Вартість однієї першої дози становитиме близько 300 гривень, її продаватимуть у роздрібній мережі. Другої – 220-230, адже вона має декларовану ціну. Придбати вакцину можна буде в аптечній мережі «Волиньфармпостачу».

Заявка сформована на рівні минулого року, зокрема, для тих категорій, яким вакцинація необхідна в першу чергу. Зі слів Михайла Півнюка, в області щороку використовують 2-2,5 тисячі доз вакцини від грипу.

«Епідемічний сезон ГРВІ та грипу розпочався на початку жовтня, тому зараз саме час вакцинуватися. Наразі випадків грипу в області не зафіксовано, підвищення захворюваності на ГРВІ - нема», – наголосив головний лікар обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися