У  Рожищі презентували виставку «Ті, хто  бачив війну»
Волинь

У Рожищі презентували виставку «Ті, хто бачив війну»

15 жовтня 2018, 13:31
0
0
Сподобалось?
0

Дві виставки демонструються у Рожищенському історико-краєзнавчому музеї : «Ті, хто бачив війну» та «Воїни. Історія українського війська», повідомляє Район. Рожище.

Постери «Воїни. Історія українського війська», розроблені Українським інститутом національної пам’яті. На них зображені українські воїни різних часів у відповідних одностроях.

Секретар ГО «Рожищенське районне об'єднання воїнів АТО» Аліна Кривов’язюк повідомила, що передають  портрети бійців на постійне зберігання в музей і  ознайомила присутніх на відкритті виставки з бойовими біографіями бійців, зображених на світлинахвиставки «Ті, хто бачив війну». Цього року  вона поповнилася новими фотопортретами, на яких зображені не лише чоловіки, а й дві чарівні дівчини-військові.

Присутні переглянули  фільм «З нами правда, з нами сила, з нами Бог», автором і режисером якої є відомий волинський «айдарівець», голова Громадського формування «БУГ» Олександр Калюжний. У стрічці багато документальних кадрів про бійців 14-ї окремої механізованої бригади, 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», оперативно-тактичного угруповання «Луганськ», 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, зведеного загону поліції, роти поліції «Світязь», 5-го батальйону Української добровольчої армії, зведеного прикордонного загону, 28-ї механізованої бригади та 51-ї окремої механізованої бригади.

У стрічці використані фрагменти музичних творів бійця-добровольця з Рожищенського району Миколи Габдулхакова.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися