На Волині – навчання територіальної оборони
Волинь

На Волині – навчання територіальної оборони

18 жовтня 2018, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

На Волині тривають десятиденні навчальні збори з військовозобов’язаними окремого батальйону територіальної оборони. До практичних занять залучені жителі з усієї Волині. Підготовку бійців батальйону проводять інструктори, які мають досвід бойових дій в районі проведення операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Про це інформує Волинський обласний військовий комісаріат.
Впродовж навчальних зборів з особовим складом батальйону, безпосередньо в польових умовах, будуть проведені практичні заняття з вогневої підготовки (з виконанням практичних вправ стрільб із стрілецької зброї), тактичної, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки (надання першої медичної допомоги), підготовки зі зв’язку, мінної безпеки.
Основні завдання навчальних зборів спрямовані на вдосконалення рівня індивідуальної підготовки особового складу, набуття навичок в складі підрозділу та впевнених дій під час виконання завдань за призначенням, зокрема практично навчатися особливостям та порядку несення служби на блокпостах і під час охорони важливих об’єктів і комунікацій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися