Перший на Волині сучасний «Open Space» відкрили у  Нововолинську
Волинь

Перший на Волині сучасний «Open Space» відкрили у Нововолинську

25 жовтня 2018, 12:51
0
0
Сподобалось?
0

 Відкритий у Нововолинську центр з надання послуг у сфері ДРАЦС, який працюватиме у форматі «Open Space»,  -перший на Волині і 20-ий в Україні. Про це повідомляє прес-служба юстиції області.

Участь у відкритті взяли  керівники територіальних управлінь юстиції Львівської, Кіровоградської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської областей.

Начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України  Ірина Дубиківська зазначила, що головна перевага «Open Space» полягає в тому, що жителі Волині відтепер зможуть в комфортних умовах без черг та годинних очікувань отримати найбільш популярні послуги у сфері реєстрації актів цивільного стану, серед яких – реєстрація народження дитини, подання документів для реєстрації шлюбу, розірвання шлюбу чи зміни імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, проставлення апостиля, отримання витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян чи копій документів.

Офіс «Open Space» у Нововолинську працюватиме у форматі «єдиного вікна» та «відкритого простору» з використанням електронної черги. На місці можна зробити оплату обраної послуги, тож громадянам не доводиться бігати й шукати банківські установи, а потім знову приходити й займати чергу, щоб показати квитанцію співробітникові реєстраційної установи.

.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися