Семирічному волинянину необхідна допомога на лікування
Волинь

Семирічному волинянину необхідна допомога на лікування

26 жовтня 2018, 15:31
0
0
Сподобалось?
0

Родина Захарчуків із Шацька просить небайдужих людей про допомогу. Про це повідомляє Район Шацьк.

Ще на початку тижня їхній старший син – другокласник Шацької школи-гімназії Давид був жвавим та веселим хлопчиком. Але вже у вівторок увечері Давидові зненацька стало погано і він впав у кому.

Дитину одразу транспортували до Луцької інфекційної лікарні. Там лікарі, обстеживши хлопчика, так і не змогли поки встановити точний діагноз, але підозрюють енцефаліт. Також медики не виключають гематому мозку. Поки що лікарі взяли аналізи, остаточні результати яких будуть відомі лише 2 листопада. Поки що обласні лікарі призначили лікування від енцефаліту.

У четвер хлопчик вийшов із коми, але його стан залишається дуже важким. У сім’ї велика фінансова проблема, адже в день на лікування Давида йде сім тисяч гривень. Для родини, де тато – безробітний, а мама знаходиться у декреті по догляду за меншою дитиною, якій виповнилося рік, сума майже не підйомна. Родина вже витратила на лікування усі заощадження, а також взяла кредит.

Батьки дітей, з якими навчається хлопчик, уже зібрали деяку суму, аби допомогти родині, та просять не бути байдужими усіх і  підтримати уваяжку хвилину, допомогти Давиду одужати.

Номер картки: 4731 2171 1435 2097 Захарчук Лариса Валентинівна

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися