Ковель може залишитися без субсидій
Волинь

Ковель може залишитися без субсидій

29 жовтня 2018, 19:00
0
0
Сподобалось?
0

У Ковельській установі соцзахисту так і не змогли приступити до процедури нарахування населенню житлових субсидій на опалювальний період. А сталося це через те, що нова програма Міністерства соціальної політики України, яку місто отримало минулої п’ятниці, 26 жовтня, і за якою мають здійснювати перерахунок, фактично не робоча. Про це пише Про Ковель.

Начальниця міського управління соціального захисту населення Софія Сагаль на сьогоднішній апаратній нараді при міському голові заявила, що у місті «складається надзвичайна ситуація із субсидіями».    

  «Залишається буквально два дні і ми маємо обов’язково дати перерахунки безпосередньо комунальним установам. І може бути така ситуація, що ми за жовтень  абсолютно нічого не дамо…. Я не знаю, чому так байдуже відносяться наші вищі  керівники до того, що ми не можемо своєчасно забезпечити призначення субсидій», - висловила стурбованість Софія Сагаль.

   «Ми  не можемо бачити Пенсійного фонду, сімейний стан, тобто ми не бачимо всю ту інформацію, на основі чого нараховуємо субсидію, окрім доходів, яку надає податкова служба», - конкретизувала чиновниця.  

Міський голова  Олег Кіндер пообіцяв втрутитися в ситуацію.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися