Луцьку патрульні допомагали нетверезим підліткам
Волинь

Луцьку патрульні допомагали нетверезим підліткам

1 листопада 2018, 10:15
0
0
Сподобалось?
0

Учора 31 жовтня,  на службу “102” надійшло повідомлення про те, що на вулиці Карбишева у Луцьку помітили шістьох неповнолітніх осіб у стані сильного сп’яніння. Про це йдеться на сторінці патрульних у “Фейсбук”.

Інспектори швидко відреагували, до 2 осіб викликали медиків, які їх шпиталізували в обласну лікарню, інших 4 доставили до міськвідділку.
Також патрульні сконтактували з дорослими родичами всіх хлопців, яким від 13 до 16 років, з міськвідділку 2 неповнолітніх віддали дідові, ще до 2 проявили поліцейське піклування та привезли за місцем проживання й передали матері.

«З усіма учасниками провели серйозні профілактичні бесіди, застерегли дорослих, аби ті краще наглядали за дітьми, попередили про можливі наслідки такої поведінки підлітків», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Олександр.В усіх учасників відібрали пояснення та скерували до належних органів.

Інспектори зі зв’язків з громадськістю, одразу після канікул, відвідають школу, де вчаться хлопці, і поспілкуються з ними детальніше, чому так сталось.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися