Майя Москвич привезла на Волинь з  «Ігор Нескорених 2018» дві золоті медалі
Волинь

Майя Москвич привезла на Волинь з «Ігор Нескорених 2018» дві золоті медалі

1 листопада 2018, 10:51
0
0
Сподобалось?
0

Волинські посадовці, бойові побратими, журналісти, друзі зустріли у Луцьку Майю Москвич і  привітали з перемогою. Нагадаємо, Майя здобула дві золотих медалі – в індивідуальному та командному заліках зі стрільби з лука під час змагань, що відбулися в Сіднеї. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Майя Москвич подарувала голові ОДА Олександру Савченку підписаний нею  прапор,  його розмістять у Музеї слави Волині. Під час прес-конференції для журналістів Майя розповіла про всі складнощі та труднощі на змаганнях.

« Я не могла не перемогти – ваші молитви та вболівання допомогли мені. Так, це було досить важко. Особливо, підготовка. Проте, ще під час зборів я досягнула всього, чого хотіла. Заради людей, які за мене вболівали – я стала чемпіонкою. І ці медалі – для вас», -сказала чемпіонка.

Голова облдержадміністрації вручив їй Подяку, а також повідомив, що все необхідне знаряддя для тренувань зі стрільби з лука буде передане в Центр інвалідного спорту Волині «Інваспорт». Кошти знайшли в обласному бюджеті. Наразі тривають тендерні процедури.

Також стало відомо, що першочергове завдання, яке собі поставила чемпіонка – відпочити, а потім повернутися до звичного життя, розвитку свого бізнесу, а тоді вже тренування.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися