Фото з сайту ФК
Волинь

«Волинь» у півсили розібралася із «Зіркою»

3 листопада 2018, 23:17
0
0
Сподобалось?
0

Луцький футбольний клуб розпочав друге коло чемпіонату з перемоги. Суперник для почину був підходящий – кропивницька «Зірка», яка ще минулого сезону виступала у прем’єр-лізі, а нині безнадійно тоне на дні турнірної таблиці ліги першої.

«Волинь»-«Зірка» – 3:1

Голи: 1:0 – Горопевшек (34), 2:0 – Карпенко (67), 2:1 – Кондраков (73), 3:1 – Козьбан (79).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін - к, 32. Петько, 5. Горопевшек, 34. Климець, 44. Неплях (7. Герасимюк, 70), 95. Курко, 8. Хагназарі (89. Козьбан, 68), 30. Бартуловіч (10. Яковлєв, 82), 29. Кожанов (18. Сухомлинов, 88), 20. Карпенко.

«Зірка»: 41. Льопка, 3. Сафронов, 5. Хорольський (35. Виздрик, 85), 7. Авер'янов, 9. Кондраков, 10. Рудницький – к (77. Касімов, 85), 11. Збунь, 17. Сьомка, 23. Маткобожик, 39. Поплавка (15. Савіцький, 87), 85. Ходорченко.

Головний тренер лучан Андрій Тлумак виставив на гру з аутсайдером практично бойовий склад, при цьому на лаві запасних були гравці для реального підсилення, як то півзахисники Андрій Яковлєві та Олег Герасимюк й нападаючий Дмитро Козьбан. Гості похвалитися наявністю таких футболістів навіть в основі не можуть. Команда з Кропивницького після вильоту з еліти аж занадто омолодилася, фактично кольори «Зірки» захищають юнаки. Щось подібне переживала й «Волинь» минулого сезону після пониження у класі.

Лучани не поспішали форсувати події у матчі з аутсайдером. Виглядало так, що «хрестоносці» виріщили зіграти на класі та поекономити сили. У першому таймі небезпечних моментів було обмаль. Найкращий був у Младена Бартуловича, який «стріляв» по воротах Романа Льопки з лінії штрафного майданчика і зовсім трохи не поцілив у дальній кут. Перспективний момент мав і Сіаваш Хагназарі, проте його удар вчасно «підкорегував» захисник, й м’яч пішов повз ворота.

По такій грі добру службу краще підготовленим лучанам зіграли стандартні положення. Усі голи «Влолинь» забила після кутових. У першому таймі Міха Горопевшек замкнув головою подачу Бартуловіча.

На початку другого тайму Ігор Карпенко не забив після флангової подачі від Сергія Свмініна, проте вже за трохи молодий форвард «Волині» таки відзначився голом після чергового розіграшу кутового. Цього разу подачу від прапорця виконував Денис Кожанов.

За рахунку 2:0 Андрій Тлумак зробив кілька несподіваних замін, вирішивши посилити лінію нападу. Але «добити» суперника не вийшло. Навпаки, гості неочікувано активізувалися, і за кілька хвилин мало не перевернули у цій зустрічі все з ніг на голову. Даніл Кондраков реалізував вихід сам на сам з Віталієм Недільком, скоротивши розрив у рахунку до мінімуму, а ще через дві хвилини той же Кондраков пробивав з убивчої позиції – цього разу воротар «Волині» виручив свою команду. Стабілізувати нервову гру лучанам допоміг черговий кутовий. На подачі знову був Кожанов, «повітря» у чужому штрафному майданчику вдруге за матч виграв центральний захисник «хрестоносців», але цього разу пробив головою у поперечину, після чого на добиванні вдало зіграв Козьбан. Результат було зроблено, й лучани спокійно довели матч до перемоги. Приємно відзначити, що після тривалої гольової засухи уже у другому матчі поспіль вдається відзначитися Козьбану. Обидва голи Дмитро забив на добиванні. Це свідчить про повернення гольового чуття, яке дуже згодиться у наступному матчі у Харкові із «Металістом 1925».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися