Учасників кримінальних розбірок у Луцьку виявили на Рівненщині, але не змогли затримати
Волинь

Учасників кримінальних розбірок у Луцьку виявили на Рівненщині, але не змогли затримати

6 листопада 2018, 13:21
0
0
Сподобалось?
0

Поліція просить громадян, котрим відома будь-яка інформацію про стрілянину на вулиці Набережній у Луцьку, невідкладно повідомити на лінію служби «102». Зокрема, поліцейські звертаються за допомогою у встановленні місця перебування, руху та зупинок транспортних засобів на яких, ймовірно, пересуваються особи, причетні до стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку.

Бандити втекли з місця події на трьох авто: «Audi А-6» чорного кольору з державними номерами АА 0303 НВ, позашляховик «Volkswagen Toureg» чорного кольору на номерах ВЕ 0989 СІ і «Shkoda superB» сірого кольору - АА 17 87 ВР. Дві машини зареєстровані у Києві, одна – у Миколаївській області.

Розшукувані автомобілі поліція помітила в Острозькому районі на Рівненщині. Згодом правоохоронці намагалася затримати «Volkswagen Toureg». Однак позашляховик зумів відірватися від двох службових авто в районі села Оженин. За свідченням місцевих жителів, це авто бачили також у селі Бродівське, він звернув на польову дорогу і попрямував у напрямку річки Горинь.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися