«Дари Волині» на виставці в Парижі
Волинь

«Дари Волині» на виставці в Парижі

6 листопада 2018, 17:19
0
0
Сподобалось?
0

 Підприємство «Дари Волині» відвідало виставку SIAL в Парижі. Воно пройшло відбір разом з іншими шістьма ягідниками  в Українській Асоціації ягідників для  участі у світовій виставці харчових продуктів, що відбувається лише раз у два роки у столиці світової кулінарії. Участь української спільної делегації відбувалася за підтримки ITC (Міжнародного Торгового Центру (офіс у Швейцарії). Про це повідомляє Департамент АПР ОДА.

Заступник директора підприємства «Дари Волині» Тетяна Пилипович мала  серйозну ділову зустріч з президентом корпорації з Великобританії, який зацікавився підприємством і запланував візит весною наступного року на Волинь. Цікавилися підприємством представники  Алжиру, Індонезії, Японії, США, Канади, Німеччини. Тетяна Пилипович зробила висновок: світ,  наївшись продукції з усіма добавками харчовими, ХОЧЕ ЇСТИ СМАЧНО І КОРИСНЕ!

« Перше запитання до переробників і не лише ягід – ЧИ ЦЕ БЕЗ ЦУКРУ? Тому без цукру соки, цукерки, випічка та інші продукти, зокрема, снеки – це вже сьогодні і завтра актуальні для споживання. За них готові платити. На них сьогодні черга до підписання контрактів. Ви будете круті, коли у вас безглютенові продукти. А ще крутіші, коли ваш продукти, маючи ці характеристики, запаковані і мають вже маркетингові напрацювання», -сказала Тетяна Пилипович.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися