У заказнику волинянин незаконно зрубав 15 дерев
Волинь

У заказнику волинянин незаконно зрубав 15 дерев

8 листопада 2018, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

У лісі у Володимир-Волинському районі чоловік зрубав 15 дерев і хотів їх вивезти, та був затриманий на місці працівниками лісової охорони. Про це повідомляє БУГ.

На території об’єкта природно- заповідного фонду лісового заказника місцевого значення «Новосілки» Устилузького лісництва чоловік  незаконно зрубав  15 дерев породи граб звичайний, чим заподіяв шкоду на суму 14 889 гривень. Про це стало відомо з ухвали Володимир-Волинського міського суду.

31-го жовтня працівники ДП «Володимир Волинського лісомисливського господарства» виявили в лісі особу, яка рубала дерева, і  викливали поліцію. Слідчим виявлено автомобіль Volkswagen, на якому знаходилися 11 колод дерева. Поряд була бензопила і 15 пеньків щойнозрізаних дерев   граба. Чоловік зізнався, що це вчинив такий злочин. Відомості про дане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 246 КК України – незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяла істотну шкоду, а також вчинення таких дій у заповідниках або на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах.

Злочин карається штрафом від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом  до шести місяців, або обмеженням волі на термін до трьох років, або позбавленням волі на такий же термін. Триває слідство.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися