Фальшивими грішми розрахувалися з волинянином  за автомобіль
Волинь

Фальшивими грішми розрахувалися з волинянином за автомобіль

9 листопада 2018, 16:27
0
0
Сподобалось?
0

Поліція Волині розпочала кримінальне провадження за фактом використання підроблених грошей під час купівлі автомобіля. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Співробітники поліції Волині оперативно викрили зловмисника, який розрахувався за автомобіль із жителем Маневицького району фальшивими грішми. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України. Йдеться  про виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання та збут підроблених грошей.

Учора, 8 листопада, до поліції звернувся 30-річний житель Маневицького району. Волинянин повідомив, що під час продажу автомобіля «Opel Zafira» невідомий покупець розрахувався з ним фальшивими банкнотами в сумі  тисяча 900 доларів США.

Про те, що гроші несправжні потерпілий дізнався згодом, під час перевірки їх у банківській установі. Покупець на придбаному авто уже залишив місце угоди.

Транспортний засіб затримали по орієнтуванню уже за межами області, та доставили на арешт- майданчик Луцького відділення поліції. За кермом автомобіля перебував 38-річний житель Дніпропетровської області.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися