На Волині викрили хабарника-прикордонника
Волинь

На Волині викрили хабарника-прикордонника

10 листопада 2018, 12:30
0
0
Сподобалось?
0

На Волині в момент одержання неправомірної вигоди в розмірі 350 доларів США затримано дільничного інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби "Амбуків" Львівського прикордонного загону. Про це повідомляє прокуратура Волинської області у Фейсбук.

 Операція проводилась  9 листопада під процесуальним керівництвом прокуратури  , за оперативного супроводу  УСБУ в області, спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції  та за сприяння керівництва Львівського прикордонного загону і власної безпеки Державної прикордонної служби України.
В таку суму прикордонник оцінив незаконне переміщення через державний кордон 10 коробів тютюнових виробів поза визначеними пунктами пропуску через так звану лінію зеленого коридору.
Проводяться невідкладні слідчі дії, після  завершення яких вирішуватиметься питання про повідомлення затриманому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися