Як рятувати  людей в умовах надзвичайних ситуацій-тема зустрічі   українських і польських рятувальників у Луцьку
Волинь

Як рятувати людей в умовах надзвичайних ситуацій-тема зустрічі українських і польських рятувальників у Луцьку

14 листопада 2018, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні , 14 листопада,  у Луцьку відбулося VI засідання українсько-польської Комісії з питань рятування та захисту населення в умовах надзвичайних ситуацій, -інформує прес-служба УДСНС в області.

Представники Державної пожежної служби Республіки Польща і України, зокрема,  Волинської, Івано-Франківської, Львівської та Рівненської областей  обговорили особливості організації реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані із вибухами на складах зберігання боєприпасів на прикладі ліквідації надзвичайної ситуації поблизу м. Ічня Чернігівської області.

Йшлося про результати роботи у сфері залучення міжнародної технічної допомоги в рамках програм європейського інструменту сусідства та партнерства «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020» та «Польська допомога».

Учасники засідання обговорили також подальші перспективи підтримки заходів  щодо функціонування добровільних пожежних формувань у сфері рятувальної справи, у тому числі спільної підготовки юних рятувальників.

Керівники делегацій підписали План роботи Комісії на 2019-2020 роки та пропозиції до Протоколу XV засідання українсько-польської Міжурядової Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва.Наступне засідання Комісії відбудеться у м. Любліні (Польща).

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися