Попри «однобокий компроміс»» енергетики не відключили «Луцкводоканал» за борги
Волинь

Попри «однобокий компроміс»» енергетики не відключили «Луцкводоканал» за борги

14 листопада 2018, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

12 листопада ПрАТ «Волиньобленерго» припинило електропостачання виробничої бази КП «Луцькводоканал» на вулиці Січовій, 16. Станом на 1 листопада заборгованість головного водопостачальника Луцька становить майже 14 мільйонів гривень.

Однак, відповідно до доручення голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка, було досягнуто компромісного рішення задля запобігання відключення свердловин «Луцькводоканалу» від електропостачання.

«Компроміс має дещо однобокий характер. Але зважаючи на негативні наслідки відключення свердловин, а також клопотання Волинської обласної державної адміністрації, ПрАТ «Волиньобленерго» погодилося на пропозиції першого заступника міського голови Луцька Григорія Недопада, які передбачають сплату в грудні 2018 року частини заборгованості (мінімум 5 мільйонів гривень), стовідсоткові поточні розрахунки, починаючи з жовтневого рахунка, та додаткові переговори щодо сплати залишку боргу в 2019 році», – йдеться у повідомленні ПрАТ «Волиньобленерго».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися