Військовослужбовець 14 ОМБ потребує допомоги
Волинь

Військовослужбовець 14 ОМБ потребує допомоги

16 листопада 2018, 16:18
0
0
Сподобалось?
0

У військовослужбовця  14 окремої механізованої бригади старшого лейтенанта Івана Медінцева діагностували рак. Про це пишуть побратими на сторінці  бригади у Фейсбук.

« Навесні 2014 року, під час першої хвилі мобілізації, Іван  був призваний до лав Збройних Сил України. А у 2016 році у нашого побратима виявили онкозахворювання лімфатичної системи (лімфома Ходжкіна) 1-ї стадії, йдеться у повідомленні.

Після 6 курсів хіміотерапії та променевої терапії хвороба відступила. Та, на превеликий жаль, стався рецидив – лікарі діагностували в Івана Медінцева рак уже 4-ї стадії. Він  продовжує службу в  14 окремій механізованій бригаді і бореться з хворобою. Нещодавно пройшов діагностику в онкологічній клініці в Білорусі (Республіканський науково-практичний центр онкології і медичної радіології ім. М.М.Александрова), де його діагноз підтвердився.  Для лікування Іванові необхідні кілька курсів хіміотерапії та трансплантація кісткового мозку. Орієнтовна вартість лікування  $70 000. Самотужки оплатити необхідні медичні послуги родина Медінцевих не може.

« Тому закликаємо всіх допомогти врятувати життя нашому побратимові, синові, чоловікові, татові, братові, ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!.. РЕКВІЗИТИ БАНКІВСЬКОЇ КАРТКИ, на яку можна надіслати кошти: «ПРИВАТБАНК» 4731 2191 0556 7642 – МЕДІНЦЕВ ІВАН ІВАНОВИЧ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися