ДП «Волиньторф» поки що не планують  продавати
Волинь

ДП «Волиньторф» поки що не планують продавати

19 листопада 2018, 20:09
0
0
Сподобалось?
0

У Фонді державного майна України розглянули звернення Волинської обласної ради щодо державного підприємства "Волиньторф" і запевнили, що поки що продавати підприємство не планують. Про це інформує прес-служба Волиньради.

Нагадаємо, що раніше депутати зверталися з проханням виключити ДП "Волиньторф" з переліку підприємств, що підлягають приватизації.

У Фонді державного майна відповіли, що "ДП «Волиньторф» включено до переліку об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, затвердженого Законом України від 07 липня 1999 року № 847.

"Водночас повідомляємо, що ДП «Волиньторф» не включено ні до переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації у 2018 році, затвердженого наказом Фонду від 27 березня 2018 року № 447 (із змінами), ні до переліку об’єктів великої приватизації державної власності, що підлягають приватизації у 2018 році, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 358-р". Таку відповідь Волиньрада отримала  за підписом заступника Голови Фонду Віталія Герца.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися