На Волині  презентували фільм «Я вірю, що закінчиться війна»
Волинь

На Волині презентували фільм «Я вірю, що закінчиться війна»

22 листопада 2018, 12:25
0
0
Сподобалось?
0

Ідея створення документального фільму про героїв нашого часу належить вчительці-пенсіонерці, жительці села Скригове Горохівського району  Євгенії Харків. Присвячена стрічка військовослужбовцям та волонтерам Горохівського району. Режисував відео – Олег Криштоф, редактор газети «Волинь-нова».  На втілення проекту з районного бюджету виділили 10 000 гривень. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

«Фільм дуже важкий. Перша частина – це реквієм-пам’ять про людей, які втратили життя та про їхніх рідних. Є різні бачення серед героїв стрічки: чи правильно ми йдем, чи та війна, чи скоро все завершиться. Друга половина фільму – надихає. Багато сімей все-таки дочекалися з війни своїх синів, чоловіків, батьків» сказав на презентації фільму у Горохові голова ОДА Олександр Савченко,

Загалом фільм розповідає про життя військовослужбовців в зоні АТО та вдома: їх біль, любов та надію. Фільм переглянули також  головний консультант Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександр Бухтатий, головний редактор обласного видання ТзОВ «Волинь-Нова» Олександр Згоранець, місцева влада, воїни АТО Горохівського району, волонтери, небайдужі краяни.  У Горохові  діє виставка експозицій «Майдан на дотик» про події Революції Гідності в Києві.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися