Четверо затриманих учасників стрілянини на автомийці  у Луцьку залишаються під вартою
Волинь

Четверо затриманих учасників стрілянини на автомийці у Луцьку залишаються під вартою

27 листопада 2018, 15:43
0
0
Сподобалось?
0

Прокурори галузевого відділу прокуратури  області відстояли необхідність перебування під вартою затриманих учасників подій 5 листопада 2018 року на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Волинський апеляційний суд відхилив апеляції трьох затриманих і залишив у силі ухвали Луцького міськрайонного суду про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів без права внесення застави.

Нагадаємо, наразі під вартою перебуває четверо учасників інциденту: 38-річний та 37-річний мешканці Києва, 24-річний мешканець Київської області та 34-річний мешканець Сумщини.

Усім їм повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для заподіяння тілесних ушкоджень (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 296 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих  злочинів.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися