Луцький депутат Андрій Покровський: «Обіцянки, які давали воїнам-атовцям, треба виконувати»
Волинь

Луцький депутат Андрій Покровський: «Обіцянки, які давали воїнам-атовцям, треба виконувати»

29 листопада 2018, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Депутат Андрій Покровський виділив на програму співфінансування житла учасникам АТО  мільйон гривень власних коштів, таким чином, підштовхнувши міську владу скерувати туди ще 1,2 мільйона гривень з бюджету Луцька. Кошти мають направити на програму купівлі житла для атовців на умовах фінансування 50% на 50%. Про це йшлося 29 листопада під час сесії Луцькради, – пише ІА Конкурент.

 «Програма не виконана повністю: із 11 мільйонів гривень, які були передбачені, ми виділили тільки 8 мільйонів гривень з міського бюджету», – зауважив Андрій Покровський.

Відтак програма досі недофінансована. До того ж, у 2017 році з ініціативи депутата  було ухвалене Положення про пайову участь забудовників в новій редакції, згідно з яким розмір пайової участі для забудовників багатоквартирних будинків був піднятий з 1,5% до 3%.

« У 2018 році ми уже маємо 10,5 мільйонів від пайової участі, а до кінця року ця цифра має бути 15 мільйонів гривень. Це відповідь на те, де брати кошти на програму АТО. Ми зобов’язані виконувати ті рішення і обіцянки, які приймали і давали нашим воїнам тут одноголосно»- резюмує депутат.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися