Неповнолітній волинянин втрапив за ґрати на 5 років
Волинь

Неповнолітній волинянин втрапив за ґрати на 5 років

29 листопада 2018, 18:54
0
1
Сподобалось?
1

Десять крадіжок, 6 грабежів та 5 розбоїв вчинив  15-річний мешканець села Грибовиця Іваничівського району, завдавши потерпілим матеріальних збитків на понад 80 тис. грн.  

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальних правопорушеннях цим неповнолітнім, повідомляє прес-служба прокуратури області.

 Судимий уже за грабежі підліток промишляв корисливими злочинами. З вересня 2017 року до квітень 2018 року він викрадав залишені без нагляду мобільні телефони у магазинах  Ковеля та в реєстратурі поліклініки в Нововолинську, продовольчі товари з торгових точок в шахтарському місті, комп’ютерну техніку з приміщень шкіл в селах Гряди, Стара Лішня та в рідному селі Грибовиця Іваничівського району.

Сам та зі спільниками юнак нападав на перехожих у Нововолинську, іноді бив їх до втрати свідомості та відбирав мобільні телефони, барсетки з цінностями і грішми.

Визнавши підлітка винним у вчиненні усіх цих правопорушень, Іваничівський районний суд призначив йому покарання: 5 років позбавлення волі.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися