Підтримаймо юного волинянина-« Дитину Небесного Легіону»
Волинь

Підтримаймо юного волинянина-« Дитину Небесного Легіону»

1 грудня 2018, 09:13
0
0
Сподобалось?
0

Завтра, 2 грудня,  вісімнадцятий день народження зустріне Данилюк Михайло. Він син Данилюка Юрія Степановича – солдата 1-го окремого мотопіхотного батальйону (14-та окрема механізована бригада), якій помер 12 березня 2015 року під час виконання службових обов’язків на блокпосту в районі смт. Новгородське Донецької області. Дружина залишилася сам-на-сам зі своїми проблемами, одна з двома неповнолітніми дітьми.


 Михайло навчається на 3-му курсі коледжу на програміста. Серед захоплень нашого іменинника – прослуховування музики,  дуже любить танцювати. А ще йому подобається малювати, зокрема, він обожнює складати комікси та анімацію. Іноді навіть сам створює улюблених персонажів.

Щодо своїх життєвих труднощів, іменинник лише віджартовується – “все гаразд”. Хоча має одну серйозну проблему – хронічний нежить, який потребує постійного лікування та морських інгаляцій. На морі Михайло був лише раз, влітку цього року, коли відвідав Болгарію завдяки небайдужим волонтерам.
Свою матусю Галину Миколаївну син дуже любить, намагається у всьому їй допомагати та підтримувати. Михайло має певні обов’язки вдома: прибирати в оселі, скошувати на вулиці траву. Окрім того, він допомагає матусі із молодшим братом Максимом, намагається завжди його підтримувати та за потреби щось підказати.

Інформація про батька хлопця є у Книзі пам’яті. Інформація для благодійників: ДАНИЛЮК МИХАЙЛО. 18 років (02.12.2000). Горохівський р-н. Ріст: 176 см , розмір взуття 42. Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.
Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися