Інтернет і телефонне шахрайство: постраждали дві волинянки
Волинь

Інтернет і телефонне шахрайство: постраждали дві волинянки

2 грудня 2018, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Поліція розпочала кримінальні провадження за фактами шахрайств з двома жительками Маневицького району,- повідомляє прес-служба Нацполіції області.

До поліції звернулися дві волинянки із заявами про шахрайства на майже шість тис. грн. Слідчі розпочали кримінальні провадження, проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння цих правопорушень і притягнення винуватців до відповідальності.

У кінці листопада 37-річна мешканка Маневицького району через веб-сайт  мала намір придбати автомобіль. Жінка переказала зловмисникам через термінал самообслуговування на вказаний рахунок 2 тис. 450 грн.    

Мешканка райцентру Маневичі втратила 3,5 тис. грн. До жінки ще в листопаді на мобільний телефон зателефонував зловмисник. Назвавшись працівником банку, шляхом обману, під приводом розблокування банківської кратки, він видурив конфіденційні дані і згодом викрав з картки гроші.

Поліція вкотре звертається до громадян бути уважними, купувати товари у мережі інтернет лише через перевірені сайти, а також не розголошувати реквізити банківських карток.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися