У «Ягодині» викрито схему пропуску вантажівок поза чергою за хабара
Волинь

У «Ягодині» викрито схему пропуску вантажівок поза чергою за хабара

3 грудня 2018, 13:24
0
0
Сподобалось?
0

У МПП «Ягодин» викрито схему надавання переваг водіям вантажних автомобілів у позачерговому в’їзді до пункту пропуску за грошову винагороду. Про це інформують у прес-службі Луцького прикордонного загону.

За участю спецпідрозділу ДОЗОР затримано інспектора відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону зі спільником, громадянином України, під час вимагання та одержання від водія неправомірної вигоди.

Попередньо міжвідомчою групою у складі  співробітників відділу внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби, слідчими Управління СБУ у Волинській області, за процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону було здійснено документування дій зловмисників у декількох аналогічних епізодах.

Крім цього, під час особистих обшуків та за місцем проживання у цивільної особи та військовослужбовця Держприкордонслужби виявлено та вилучено чималу суму грошових коштів як у національних грошових одиницях,  так  і в іноземній валюті. Наразі фігурантів справи затримано, проводяться першочергові слідчі дії.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися