Шостого грудня донька волинського героя святкує 5-річчя
Волинь

Шостого грудня донька волинського героя святкує 5-річчя

5 грудня 2018, 11:26
0
0
Сподобалось?
0

Дівчинці був рік, коли загинув тато.  Анастасія Королько - донькою загиблого Героя-добровольця Королька Миколи Петровича. Микола на псевдо «Вітер» був активним учасником Революції Гідності, а на початку літа 2014 року у якості добровольця приєднався до 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» вже під позивним «Сова». Він був розвідником і пишався цим статусом, неодноразово ризикуючи на полі бою. 21 липня 2014 року Микола зайняв снайперську позицію і прикривав наступ української армії, проте, на жаль, загинув від танкового снаряда загарбників під Георгіївкою Лутугинського району, що на Луганщині. Без батька залишились дві донечки.
Настуня відвідує садочок – середню групу. Дівчинка займається гімнастикою. Її найулюбленіше заняття вдома – гратися зі старшою сестричкою Соломійкою у «школу», читати історії про принцес.

Найулюбленіший мультфільм Солічки – «Фіксики», «Секрети домашніх тварин» та інші. Як і усі маленькі дівчатка, Настя мріє бути принцесою. Тому її авторитетами є головні героїні з мультиків “Крижане серце”, “Рапунцель” та інші принцеси. Дівчинка дуже любить кошенят, але поки що нема можливості тримати домашніх тварин у квартирі.
Інформація для благодійників: Королько Анастасія, Камінь-Каширський р-н. Зріст: 116-122; Розмір взуття: 30. Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд
Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.
 На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися