Відкрили меморіальну дошку загиблому Герою-волинянину
Волинь

Відкрили меморіальну дошку загиблому Герою-волинянину

8 грудня 2018, 17:09
0
0
Сподобалось?
0

У п'ятницю, 7 грудня, у селі Видерта Камінь-Каширського району урочисто відкрили меморіальну дошку Сергію Цепуху – випускнику місцевої школи, військовослужбовцю 28-ї окремої механізованої бригади, Герою, який, захищаючи територіальну цілісність України, загинув вночі 9 серпня 2018 р. на Донбасі. Про це пише прес-служба  Камінь-Каширської РДА.

Відкрили дошку фасаді місцевої школи батьки загиблого – Михайло Іванович та Галина Іванівна.

Варто зауважити, що це вже друга меморіальна дошка, розміщена на фасаді даного навчального закладу. Адже в 2015 році такий же пам’ятний знак відкрили на честь загиблого учасника АТО Дмитра Герасимика, який також був випускником цієї школи.

Вшанувати пам’ять Сергія Цепуха прийшли його рідні, друзі, вчителі та учні школи, односельчани. Після хвилини мовчання настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці села Видерта отець Анатолій Деречей освятив пам’ятний знак, до якого  присутні поклали квіти та запалені лампадки. Нагадаємо, що Указом Президента України від 11 жовтня 2018 року № 316/2018 «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» Сергій Цепух нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися