7  претендентів на посаду  директора волинського  санаторію «Пролісок»
Волинь

7 претендентів на посаду директора волинського санаторію «Пролісок»

11 грудня 2018, 16:40
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

Розглядали питання щодо кандидата на посаду директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок», інформує Волинська обласна рада.

Конкурс був оголошений 1 листопада цього року. До участі було допущено 7 кандидатів, які озвучували  свої програми.

Олександра Антонюк як претендент на керівництво оздоровницею розповіла, що пріорітетом в її роботі буде  розвиток іпотерапії в санаторії для того, щоб оздоровлювати дітей з аутизмом та дорослих з "синдромом менеджера".

Крім того, в планах претендентки - співпраця з навчальними закладами для оздоровлення студенської молоді, розвиток туризму та покращення рекламного менеджменту.

Претендент на посаду Олена Кузьменко переконувала членів комісії, що працюватиме над тим, щоб суттєво збільшити прибутки комунального підприємства.

Серед озвучених пропозицій: створення дочірнього підприємства з виробництва мінеральної води, співпраця з туристичними агентствами, вдосконалення програм оздоровлення, продаж послуг відпочинку біля водойми санаторію людям, які не відпочивають з санаторії. 

 Ігор Лісовський не прибув на   засідання комісії.

Участь в конкурсі взяла і Гремяченський сільський голова Наталія Мельник, яка має досвід роботи в оздоровниці. Вона говорила про потребу в залученні міжнародних грантів для розвитку санаторію. Серед планів претендентки - покращення матеріальної бази "Проліска", окультурення паркової зони, вдосконалення послуг та збереження кадрів.

Озвучила свою програму розвитку оздоровниці Оксана Бугайчук. Вона  хоче поліпшити умови в корпусах, де проживають  пацієнти. Озвучувалися й інші плани щодо вдосконалення роботи санаторію. Зокрема,  необхідність збереження кадрового потенціалу оздоровниці і наміри конструктивно працювати з нинішнім колективом, який вважає достатньо професійним.

Претендувала на посаду і багаторічний керівник оздоровниці, депутат облради Валентина Касарда. Вона говорила про потребу в поліпшенні комп'ютерного парку оздоровниці, виходу на міжнародні ринки та розвиток рекреаційної зони. Пані Касарда вважає, що Волинь повинна мати статус курортної зони і переконує депутатів підтримати цю ідею.

Нинішній заступник директора санаторію з медичної частини Леонід Оксенюк заявив, що, насамперед, працюватиме над тим, аби зберегти нинішній колектив. Він також планував призначити своїм заступником Валентину Касарду. Серед інших планів - будівництво реабілітаційного відділення для післяінсультних хворих.

За результатами голосування, яке, згідно з Положенням,  відбувалося у закритому режимі, комісія рекомендувала укласти контракт з   на посаду директора санаторію з Оксаною Бугайчук.

Наразі готують відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо  розглядатими майнова комісія. З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися