Сімейніх лікарів Волині забезпечать автомобілями
Волинь

Сімейніх лікарів Волині забезпечать автомобілями

12 грудня 2018, 21:44
0
0
Сподобалось?
0

На Волинь прибули 23 автомобілі марки «Пежо 301». Вони закуплені за кошти співфінансування субпроекту «Вдосконалення допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту МОЗ і Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі в людей». Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За словами начальника управління охорони здоров'я  облдержадмінстрації Ігоря Ващенюка, вартість придбання – понад 8,5 мільйона гривень. Транспортні засоби ще до кінця року доправлять  в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Нині ж визначаються з розподілом, відповідно до затвердженого плану спроможної мережі закладів охорони здоров'я.

Авто призначені для користування лікарів загальної практики – сімейних лікарів для того, щоб зробити первинний рівень надання послуг ще доступнішим для пацієнтів.

Наразі це – перша партія авто. Наступного року за кошти співфінансування планують придбати ще понад 3 десятки транспортних засобів такого ж призначення. Якщо у цій закупівлі орієнтувалися на економічності моделей, то при оголошенні наступних тендерів акцент робитимуть на прохідності, з врахуванням дорожної ситуації в краї.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися