Луцьк  серед 10-ти міст-фіналістів конкурсу «Молодіжна столиця України»
Волинь

Луцьк серед 10-ти міст-фіналістів конкурсу «Молодіжна столиця України»

13 грудня 2018, 12:55
0
0
Сподобалось?
0

Луцьк увійшов в десятку міст-фіналістів національного конкурсу «Молодіжна столиця України». Цей конкурс ініційований Міністерством молоді та спорту України, Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою України. Про це йдеться на офіційному сайті міністерства.

Мета конкурсу – активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Цього року  на конкурс була подана 41 конкурсна заявка з 22 областей. За звання «Молодіжна столиця України 2019» змагались 15 обласних центрів, 26 міст обласного та районного значення. Містами-фіналістами стали: Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Маріуполь, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький та Чернігів.

21 грудня відбудеться фінальний етап конкурсу, під час якого делегації від міст-фіналістів за участі представників міської влади та молоді аргументують, чому саме їхнє місто має стати Молодіжною столицею України 2019 року.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися